Трикови со фенот за кои сигурно не сте знаеле (видео)

Ако мислевте дека со фенот можете само да ја сушите мократа коса, тогаш сте во голема заблуда. Оваа „машиничка“ може да се најде и за некои секојдневни ситуации и да ви ги реши главоболките. Во снимката погледнете пет трикови кои сигурно ќе ви користат, некои од нив можеби ги знаете, но некои не. 6 hair … Continue reading Трикови со фенот за кои сигурно не сте знаеле (видео)