Три теории на заговор за најголемиот пад во историјата на Фејсбук

Речиси седум часа Фејсбук, Инстаграм и Воцап беа недостапни за корисниците, а компанијата Фејсбук во првата објава наведе дека станува збор за проблеми со вмрежувањето, и дека ситуацијата наскоро ќе биде под контрола. Loading… Сепак, се појавија неколку теории кои ја објаснуваат блокадата на овие апликации. Иако Фејсбук тврди дека … Continue reading Три теории на заговор за најголемиот пад во историјата на ФејсбукПрочитај повеќе