Топењето на ледот на Антартик откри мистериозен објект: Луѓето тврдат дека е НЛО (видео)

Жителите на Тагил, Валентин Дегтјарјов тврди дека открил вселенски брод на Антартик, пренесува рускиот портал УРА. Се оперирал 110 пати за да изгледа како вонземјанин (фото) Loading… Тој ова го открил проучувајќи ги снимките од површината на Земјата. Случајно најдов нешто неверојатно. На веб сајтот „Google Earth“ на координати 73°13’55.09″ J, … Continue reading Топењето на ледот на Антартик откри мистериозен објект: Луѓето тврдат дека е НЛО (видео)Прочитај повеќе