Тест за интелигенција кој стана хит на социјалните мрежи (ФОТО)

Илјадници корисници на Фејсбук го споделуваат познатиот тест на интелигенција веднаш откако ќе го решат. Нов тест на интелигенција кој стана хит на интернет (видео) Loading… Овој проблем за решавање е опишан како „тест за висока интелигенција“, а прв пат е поставен на социјалните мрежи на 4. октомври минатата година … Continue reading Тест за интелигенција кој стана хит на социјалните мрежи (ФОТО)Прочитај повеќе