„СТАНИ И ТИ ПОЛИЦАЕЦ“ – Урнебесна реклама за регрутација на Нов Зеланд (видео)

Новозеландската објави промотивен спот со намера да привлече нови регрути. Најблаго кажано – необично. Ако, сте планирале да се преселите на Нов Зеланд, еве можност да најдете работа. Нов Зеланд бара работници, нуди бесплатен пат и сместување Полицијата на Нов Зелнд распиша конкурс за нови работни места, а промотивниот спот е вистински ХИТ. – Сакаме … Continue reading „СТАНИ И ТИ ПОЛИЦАЕЦ“ – Урнебесна реклама за регрутација на Нов Зеланд (видео)