Со помош на овие трикови ќего изберете идеалниот пар фармерки (ВИДЕО)

Колку пати сте отишле во бутик и безуспешно сте пробале неколку пара фармерки за да на крајот сфатите дека ниту едни не ви се допаѓаат или е одговараат на вашата форма на тело? За да изберете вистински модел треба да знаете неколку трикови. Кога бирате која величина ќе ја пробате, не водете се од бројот … Continue reading Со помош на овие трикови ќего изберете идеалниот пар фармерки (ВИДЕО)