Со години чекала да ја добие првата менструација, а тогаш лекарите и ја откриле страшната вистина

Ребека Најт (25) од Северна Ирска станала загрижена кога наполнила 17 години, а и натаму не добила прва менструација. Посетила многу леакари, но дознала нешто што ја шокирало – родена е без вагина и матка, пошува Дејли мејл. Невина е на 29 години, но за четири месеци ќе се породи… … Continue reading Со години чекала да ја добие првата менструација, а тогаш лекарите и ја откриле страшната вистина