Што да прави кралот кога златните скали ќе се расипат при слетување на авионот кај Путин? (видео)

Патувањето поради работа може понекогаш да биде напорно, без комфорот од дома. Но, ако сте богат нафтен монарх, тогаш не мора да се грижите. Во тоа предничи кралот на Саудиска Арабија, Салман бин Абдулазиз (81) кој во државната посета на Русија повел 1.500 службеници. Да не му недостига домот, монархот … Continue reading Што да прави кралот кога златните скали ќе се расипат при слетување на авионот кај Путин? (видео)Прочитај повеќе