Села во Старо Нагоричане кои имаат меѓу 20 и 100 жители

Шеснаесет села во Старо Нагоричане имаат од 20 до 100 жители според пописот на населението од 2021 година. Loading… Во најмалите 12 села во Старо Нагоричане, како што пишувавме претходно, живеат 127 лица и подетална анализа можете да прочитате ТУКА. Кокино Кокино е меѓу најмалите села во Старо Нагоричане во … Continue reading Села во Старо Нагоричане кои имаат меѓу 20 и 100 жителиПрочитај повеќе