Се појавија наводни фотографии од уништениот моќен руски крстосувач „Москва“

На социјалните мрежи се појавија фотографии на кои наводно се гледа оштетената Москва, моќниот руски крстосувач, пред да потоне. Loading… – Се чини дека е автентична фотографија на Москва откако е погодена од украинска ракета – изјави Роб Ли (Ли) од Катедрата за воени студии на Кралскиот колеџ во Лондон. … Continue reading Се појавија наводни фотографии од уништениот моќен руски крстосувач „Москва“Прочитај повеќе