Русите откриле дека Антарктикот не е она што ни го претставуваа досега

Наводно владите на Русија и САД ја чувале најголемата тајна з аона што всушност претставува Антарктикот, дека двете држави знаеле што се случува таму, но дека за тоа никогаш досега не зборувале. Русија неодамна откри дека постои уште еден континент сокриен под мразот на Антарктиот и многу луѓе веруваат дека … Continue reading Русите откриле дека Антарктикот не е она што ни го претставуваа досегаПрочитај повеќе