Родителите 30 години го држале затворен во кафез, кога ќе слушнете зошто ќе се запрепастите (видео)

Овој маж 30 години бил затворен во кафез, затоа што неговите родители мислеле дека бил запоседнат од дух. Овој шокантен настан се случил во Кина, во осумдесетите години, кога момчето започнало да се однесува „чудно“. Наместо да го испратат на лекување, неговите родители се одлучиле да го затворат во кафез … Continue reading Родителите 30 години го држале затворен во кафез, кога ќе слушнете зошто ќе се запрепастите (видео)Прочитај повеќе