Работи за менструалниот циклус што секоја жена треба да ги знае

Знаете ли дека секоја жена има менструален циклус околу 450 пати во својот живот? Без разлика дали ни се допаѓа или не, тоа е факт во животот на жената. Треба да имаме на ум, меѓутоа, дека промените во него можат да насочат кон постоење на одредена состојба во организмот. Корисно … Continue reading Работи за менструалниот циклус што секоја жена треба да ги знае