ПРЕДИЗВИК: Со гол задник врз кошница со пчели (видео)

Пред нас е уште едно парче од делот – „Што би направиле луѓето за пари?“ Па конкретно оваа момче било спремно да ги спушти панталоните и со гол задник да седне на кошница со пчели. Да, тука има многу пчели. Поентата била (освен да испадне будала) да издржи одреден број секунди седејќи гологаз на „престолот“ … Continue reading ПРЕДИЗВИК: Со гол задник врз кошница со пчели (видео)