Повторно се огласи сопственикот на Фејсбук и испрати порака до критичарите

Застојот на Фејсбук и неговите апликации Инстаграм и Воцап ја чинеа компанијата 164.000 долари по минута приход, додека падот на акциите ја збриша пазарната капитализација за повеќе од 40 милијарди долари, а наводно целиот хаос го чинел Марк Закерберг околу 6 милијарди долари. Loading… Фејсбук загуби пари на неколку начини … Continue reading Повторно се огласи сопственикот на Фејсбук и испрати порака до критичаритеПрочитај повеќе