Пијан Русин влегол во кафез да нахрани медвед: Тој се нахранил, но со неговата рака (видео)

На луѓето се и сешто им паѓа напамет кога ќе испијат малку повеќе, но ретко на кој му текнува да се дружи со медвед. Сепак, за пијаните Руси се е дозволено, па така оваа момче ја прескокнало оградата и влегло во кафез со медведот. Во Иркутска вработените морале да го спасуваат мажот кој имал желба … Continue reading Пијан Русин влегол во кафез да нахрани медвед: Тој се нахранил, но со неговата рака (видео)