Пцуеме и кога спиеме, но еден збор луѓето најчесто го изговараат во сонот

Поголемиот дел од зборовите кои се изговараат во сонот се негативни, па дури и прилично вулгарни, покажала француската студија објавена во списанието „Sleep“. Зошто сонот никогаш не го завршуваме до крај? Постои интернет страница на магазинот на која луѓето објавуваат снимки од она што го зборуваат додека спијат. ВЕРУВАЊА: Ако сонувате една од овие пет … Continue reading Пцуеме и кога спиеме, но еден збор луѓето најчесто го изговараат во сонот