ОСТРОВ КОЈ МОЖЕ ДА УБИЕ ПОЛОВИНА СВЕТ: На него има лабораторија со најсмртоносните вируси (ВИДЕО)

Институтот Фридрих Лофлер во Германија е една од четирите најдобри институции, со највисоко ниво на безбедност, каде што секојдневно се произведуваат и тестираат смртоносни вируси. Loading… Оваа лабораторија не само што е затворена за јавноста, туку се смета и за најопасна во светот, а за да пристапите до малиот остров … Continue reading ОСТРОВ КОЈ МОЖЕ ДА УБИЕ ПОЛОВИНА СВЕТ: На него има лабораторија со најсмртоносните вируси (ВИДЕО)Прочитај повеќе