Од утре во Германија бројни промени и нови правила. Еве ги најважните!

Од 1 јуни германската федерална влада усвојува нов пакет помош и различни мерки за ублажување на финансискиот притисок од инфлацијата и последиците од војната во Украина врз економијата и граѓаните. Loading… Затоа, од утре, 1 јуни, владата ќе воведе некои промени кои ќе влијаат на милиони луѓе во Германија, пишува … Continue reading Од утре во Германија бројни промени и нови правила. Еве ги најважните!Прочитај повеќе