Од утре „паѓаат“маските во Австрија, освен во Виена

Обврската за носење маски во Австрија поради коронавирус од утре се укинува на три месеци, освен во болниците и домовите за стари лица. Loading… Според уредбата на Министерството за здравство, привремено се укинува обврската за носење маски во јавниот превоз и трговијата, освен во Виена, каде што покраинските власти одлучија … Continue reading Од утре „паѓаат“маските во Австрија, освен во ВиенаПрочитај повеќе