Обуката на воените пилоти изгледа како вистинско мачење (видео)

Од кога сме родени ја доживуваме гравитацијата во стандардна 1 G сила, што е сила на гравитација на површината на Земјата. Веројатно така ќе остане и до крајот на вашиот живот, доколку не сакате да бидете воен пилот. Сеокј кој е заинтересиран за лет во воените авиони мора први да … Continue reading Обуката на воените пилоти изгледа како вистинско мачење (видео)