НАВИСТИНА КРАЛСКИ: Кралот на Саудсика Арабија потрошил 100 милиони долари за летување

Кралот Салман од Саудиска Арабија има свое омилено место за летување, па кон крајот на јули решил да ог посети Тангиер во Мароко. Тој слетал на аеродромот каде го дочекал премиерот, а потоа се сместил на имот од 300.000 метри квадратни додека персоналот бил сместен во луксузни хотели. Како и … Continue reading НАВИСТИНА КРАЛСКИ: Кралот на Саудсика Арабија потрошил 100 милиони долари за летувањеПрочитај повеќе