НАПРАВЕТЕ САМИ: Со малку труд до балкон како простор за уживање (ВИДЕО)

Балконите се создадени за романтично пиење вино или читање книги, меѓутоа уредувањето на просторот може да биде многу скапо. Со помош на овие трикови, нема да ви бидат потребни многу пари, затоа што поголемиот дел од „материјалите“ веројатно веќе ги имате дома. Романтична атмосфера идеално се создава со додаток од лампиони, кои можете да ги … Continue reading НАПРАВЕТЕ САМИ: Со малку труд до балкон како простор за уживање (ВИДЕО)