Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео)

На интернет е објавена снимка која ја забележала безбедносна камера во една работилница на која се гледа храбар крадец кој краде пари среде бел ден. Крадец остана без гаќи во обид да украде автомобил, но не се откажуваше (видео) Loading… Продавачката пакува храна за домашни миленици на муштеријата, тој ги … Continue reading Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео)Прочитај повеќе