Му удри бокс во лице, но зажали само две секунди подоцна (видео)

Насилниците често напаѓаат во училиштата низ целиот свет. Секој ден децата се малтретирани, претепани и навредувани. МАСОВНА ТЕПАЧКА НА СВАДБА: 50 сватови се тепале 20 минути (видео) Во едно американско училиште камерата забележала нешто што најпрвин изгледа како класичен случај на злоставување. Високо момче од постариот клас приоѓа на ниско момче ов околу 15 години, … Continue reading Му удри бокс во лице, но зажали само две секунди подоцна (видео)