Места на кои никако не смеете да го држите мобилниот телефон

Иако дизајниран за да стане во џеп, тоа никако не е најсигурното место каде сакате да го држите вашиот паметен телефон. Ново истражување укажува дека држањето на телефонот во близина на кожа ги зголемува количините на зрачење кое нашето тело го впива. Лекарката Девра Давис започнала со истражувањето откако забележала … Continue reading Места на кои никако не смеете да го држите мобилниот телефонПрочитај повеќе