Мајката и близначињата ослепеле по експлозијата во Украина. Биле спасени од полски лекар

Украинското Семејството Селичијанов, од источниот регион Дњепропетровск, ослепело откако бомба паднала врз нивниот дом. Loading… За среќа, здравствената состојба на семејствата и нивниот вид ќе се подобри откако биле оперирани од стручен тим во Полска. Мајката Олена Селичијанова и нејзините две петгодишни близнаци Тимур и Назар за малку ќе го … Continue reading Мајката и близначињата ослепеле по експлозијата во Украина. Биле спасени од полски лекарПрочитај повеќе