Лавров: Украина стана „потрошувачка стока“ на Западот

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека Украина станала „потрошувачка стока на Западот“ во хибридната војна против Русија. Loading… „Украина е стока во хибридна тотална војна против Руската Федерација. Сега никој не се сомнева во тоа. Тоа е јавно објавено. Јосеп Борел, министерот за надворешни работи на ЕУ, … Continue reading Лавров: Украина стана „потрошувачка стока“ на ЗападотПрочитај повеќе