Купил четири телевизори поради Русија, жена ќе го дужи својот сопруг

Жителка на Израел соопштила дека ќе го тужи сопругот кој купил четири телевизори за да го следи Светското првенство во фудбал кое се одржува во Русија од 14. јуни до 15. јули, пишува весникот „Марив“. Како се наведува, 40-годишната жена е лута затоа што нејзиниот маж во домот донел четири … Continue reading Купил четири телевизори поради Русија, жена ќе го дужи својот сопругПрочитај повеќе