КуманиУм уличен фестивал за промоција на уметници од градот

Уметници, актери, спортисти, пејачи, танцувачи, карикатуристи, креативци од Куманово ќе учествуваат на првиот уличен фестивал „КуманиУм“ кој ќе се одржи во саботата на 26 октовмри годинава, на плоштадот кај Центарот за култура со почеток во 12:00 часот. Настанот го организира граѓанскиот центар „АктивУм“. Loading… Најмладите кумановци, но и оние повозрасните … Continue reading КуманиУм уличен фестивал за промоција на уметници од градотПрочитај повеќе