Кој ги проследил тајните протоколи за Буча? Бундестагот го бара предавникот во своите редови

Германскиот Бундестаг бара „предавник“ кој до медиумите проследил тајни протоколи за злосторството во украинскиот Буча. Loading… Според пишувањето на „Фокус“, претседателката на Комисијата за одбрана, Мари Агнес Штрак Цимерман, поднела кривична пријава за оддавање државна тајна против непознати лица кои од строго доверлива седница пренесувале информации до медиумите.   Русија … Continue reading Кој ги проследил тајните протоколи за Буча? Бундестагот го бара предавникот во своите редовиПрочитај повеќе