Кога мажите најмногу изневеруваат?

Можеби до сега сте мислеле дека тоа се тинејџерските години и раните 20-ти, но потполно грешите. Ново истражување дојде до интересни одговори.  Едно неодамнешно истражување спроведено во Њу Хeмпшир, покажало дека мажите се најмалку верни на партнерките по 55-тата година. Овие години многу пати се поврзувани со криза на средни години, кога изгледот, младите девојки и … Continue reading Кога мажите најмногу изневеруваат?