Имала венчавка од соништата, но тогаш полицијата ги објавила нејзините свадбени фотографии

Фотографија од жена по имет Кајла од Австралија на кои таа е во венчаница со две старосватици, ја објавила полицијата од Квинсленд на својот Фејсбук профил. Полицајците пронашле USB со фотографии од нејзината венчавка, а како не знаеле за кого станува збор, се надевале дека преку социјалните мрежи ќе можат … Continue reading Имала венчавка од соништата, но тогаш полицијата ги објавила нејзините свадбени фотографииПрочитај повеќе