Холестеролот е тивкиот убиец

Високото ниво на холестерол отвара пат за болестите на срцето. Можеби го имате, а не сте свесни за тоа. Затоа, наместо да ја ставате главата во песок, направете си контрола. Општо правило е дека секој над 30-годишна возраст би требало да си го мерат крвниот притисок при секоја посета на … Continue reading Холестеролот е тивкиот убиецПрочитај повеќе