Го стопирала полицијата па тој извадил возачка од Хомер Симпсон (ФОТО)

Еден Британец веројатно ја влошил ситуацијата во која се пронашол, кога на сообраќајните полицајци по еден сторен прекршок им покажал дозвола со ликот на Хомер Симспон, неговите податоци и потпис. Куќата на „Симпсонови“ навистина постои (фото) Полицијата поради прекршокот го стопирала мажот во непознат модел на возило во Милтон Кинз, … Continue reading Го стопирала полицијата па тој извадил возачка од Хомер Симпсон (ФОТО)