Фестивал познат по оргиите пред укинување, затоа што луѓето претерувале (ФОТО+ВИДЕО)

Во Невада секоја година се одржува фестивалот „Burning man“ (Запалив човек) кој го посетуваат илјадници луѓе. Are you ready for the time of your life? #iRobot #CampCarousel #545H A post shared by AITANA CARDOSO (@aitanaacardoso) on Aug 21, 2018 at 12:37pm PDT Огнот кој се шири околу кампот е симбил на повторното раѓање, а големата … Continue reading Фестивал познат по оргиите пред укинување, затоа што луѓето претерувале (ФОТО+ВИДЕО)