Фатиле огромна змија, но она што го откриле во утробата ги шокирало сите (видео)

Експерти за диви животни во Флорида наишле на џиновски бурмански питон со апетит поголем отколку кај било кое животно дотогаш. Оваа змија била толку гладна, што изела цела срна и две срнчиња, пишува британски „Telegraph”. Според истражувањата кои ги спровеле експертите, гладниот рептил својот плен го јадел околу 90 дена. … Continue reading Фатиле огромна змија, но она што го откриле во утробата ги шокирало сите (видео)Прочитај повеќе