„Facebook“ ве познава подобро од што се познавате самите себе

Фејсбук како социјална мрежа на едно место ги има сите податоци за корисниците и ги анализира однесувањата и афинитетите. Така секој пат кога ќе се логирате на Фејсбук, кога ќе кликнете на вашиот News Feed или кога ќе лајкнете нечија фотографија вие оддавате дел од информации кои за вас ги … Continue reading „Facebook“ ве познава подобро од што се познавате самите себеПрочитај повеќе