Експерт за змии пронајден мртов во својот дом, а покрај него лежел огромен питон (фото)

Искусен експерт за змии бил пронајден мртов во својата спална соба само неколку метри од својот миленик питон, кој избегал од кафезот. Љубителот на животни Дан Брандон (31) претрпел сериозни повреди од кои починал во својот дом во англискиот град Хампшир, каде живеел со своите родители и бројни егзотични миленици, … Continue reading Експерт за змии пронајден мртов во својот дом, а покрај него лежел огромен питон (фото)Прочитај повеќе