Доколку имате мал пенис можете да заработите многу, но под еден услов (видео)

Се повеќе мажи се „вработуваат“ на сајтот #SPH (Понижување на малите пениси). Имено, овие мажи добиваат пари за да другите луѓе ги исмеваат нивните мали пениси на социјалните мрежи. Некои тоа го правад поради фетиш, некои поради тоа што имаат проблем поради недоволната надареност, па на овој начин мислат дека … Continue reading Доколку имате мал пенис можете да заработите многу, но под еден услов (видео)