Човек со дете во раце скоро половина час висел над базен со алигатори (ВИДЕО)

Неодамна на социјалните мрежи се појави снимка на која се гледа како човек со дете во прегратка, стои заглавен на зиплајн и тоа над базен полн со алигатори. Инцидентот се случил во забавниот парк „Гаторленд“ во Орландо, Флорида, а човекот со детето така висел скоро половина час, додека вработените успеале … Continue reading Човек со дете во раце скоро половина час висел над базен со алигатори (ВИДЕО)