Бар во Израел дава попуст за жените во „оние денови“

Бар во Јафа крај Тел Авив дошол на оргиналан идеја да даде 25% попуст за секоја жена која вели дека е во „оние денови“. Моран Барир и Дана Етгар кои ја покренале иницијативата велат дека жените имаат менструација на четвртина живот и дека заслужуваат барем попуст за едно излегување во … Continue reading Бар во Израел дава попуст за жените во „оние денови“