637.000 пчели му го прекрија телото за рекорд во Гинис (видео)

Кинезот Руан Лијангминг повторно се запиша во Гинисовата книга на рекорди откако целото тело му го прекрија грст пчели. На неговото тело се наоѓале неверојатни 637.000 чели, вклучувајќи и 60 пчели матици кои ги привлекувале останатите пчели. Целиот пгрст шчели тежел неверојатни 63,7 килограми. Пчеларот Лијангминг со пчеларството се занимава 19 години, а ова не … Continue reading 637.000 пчели му го прекрија телото за рекорд во Гинис (видео)