10 факти за кумановскиот спорт кои не сте ги знаеле (1 дел)

На кошаркарскиот турнир од 1946 година во Куманово бил постигнат најмалиот резултат во аналите на овој спорт. Актери на овој меч биле екипите на Куманово и Скопје, а крајниот резултат бил 6:5 за Куманово. 10 интересни факти за Куманово кои не сте ги знаеле (Прв дел) Loading… Првиот женски спортски … Continue reading 10 факти за кумановскиот спорт кои не сте ги знаеле (1 дел)