Пронашол заборавени пари од Пабло Ескобар – на својата фарма ископал 600 милиони (фото)

Пабло Емилио Ескобар Гавириа бил озогласен колумбиски крал на дрогата, кој на вровот на својата кариера со кокаин снабдувал 80% од територијата на САД. Loading… Познат и како „крал на кокаинот“ бил најбогатиот криминалец во историјата, со позната нето вредност проценета на 30 милијадри долари до раните 90-ти, а околу … Continue reading Пронашол заборавени пари од Пабло Ескобар – на својата фарма ископал 600 милиони (фото)