ПРЕСМЕШНО: Вака изгледа кога кучето е љубоморно (видео)

Сопственикот на две преубави кучиња хаски, Холи и Титан го снимил оваа интересно видео кое ги насмеа луѓето ширум светот. На него Титан мирно лежи покрај сопственикот, додека Холи одмара на неговите нозе. Во еден момент сопственикот започнува да го гали Титан, што на Холи не му се допадна воопшто. Со шепа му поажува дека … Continue reading ПРЕСМЕШНО: Вака изгледа кога кучето е љубоморно (видео)