Од што зависи големината на пенисот?

Според последните истражувања на научниците од Универзитетот во Единбург, генетиката дефинитивно е причина број еден зошто некои мажи имаат помал, а некои поголем пенис. Имено, за време на првите седум недели од развојот на фетусот и машките и женските изгледаат исто. Ако сте добиле Y хромозом од таткото тогаш осмата … Continue reading Од што зависи големината на пенисот?