Како да преживеете само со помош на природата (видео)

Живееме во времето кога поголемиот дел од луѓето едвај спојуваат крај со крај. Некој живее добро, некој уште подобро, но поголемиот дел од народот секојдневно ја губи битката за опстанок.     Loading…