АПСОЛУТЕН ХИТ: Мајка го учи бебето да каже „мама“, но кучето научи побргу (видео)

Снимката од оваа бебе и куче за кратко време го обиколи светот. Мајката сакаше да го научи своето дете да каже мама, а во рацете држеше ручек кој сакаше да го искористи како награда. Сепак, бебето не беше премногу заинтересирано за комуникација, но затоа беше нивното куче.   Loading… © Со преземање на содржината ги … Continue reading АПСОЛУТЕН ХИТ: Мајка го учи бебето да каже „мама“, но кучето научи побргу (видео)