Зошто според фенг шуи во спалната соба не треба да имате огледало?

Според фен шуи поставување на огледало во спалната соба, никако не е добра идеја, а кога ќе видите зошто веднаш ќе го исфрлите. Според древната кинеска вештина посебно не е добро ако огледалото е свртено кон креветот на кој спиете, како ни ако стои над креветот. Не е чудно огледалото … Continue reading Зошто според фенг шуи во спалната соба не треба да имате огледало?Прочитај повеќе